Over Lastig

Lunchroom Lastig in de Amsterdamse Watergraafsmeer bestaat sinds februari 2014. De eigenaresse streeft naar een prettige, ontspannen, ongedwongen en huiselijke sfeer waar iedereen van jong tot oud zich altijd thuis moet voelen. Een echte buurtlunchroom die voelt als een woonkamer, met als een van de weinige in de omgeving een terras en een unieke speelkelder voor de wat oudere kids (vanaf 6 jaar). Lunchroom Lastig combineert het beste van 2 werelden. De Nederlandse ontspannen sfeer, openheid en liefde voor het zonnige terras en de Indonesische gastvrijheid en niet te vergeten de heerlijke keuken!

Vanzelfsprekend is Lunchroom Lastig er niet alleen voor ouders en hun kinderen. Iedereen kan hier een plekje vinden. Het unieke interieur, de comfortabele zithoek en gratis Wi-Fi maken Lunchroom Lastig een prima plek om even te werken of een bespreking voor te bereiden.

Lunchroom Lastig heeft nog veel meer in petto! Iedere maand worden er workshops voor kinderen van verschillende leeftijden georganiseerd. Variërend van een workshop ‘Koken voor Kinderen’ tot creatieve workshops zoals een workshop Striptekenen, waar onder begeleiding iets leuks in elkaar wordt geknutseld.

Valt er iets te vieren? Dan kan Lunchroom Lastig in overleg een leuk verjaardags- of feestpakket aanbieden. Contact opnemen kan altijd via het contactformulier of loop even binnen.

Tot ziens bij Lunchroom Lastig!

Wij hebben vacatures! Interesse? Lees dan snel verder >