Feest of Partij

Vier je feest of partij bij Lunchroom Lastig:

Het is bij Lunchroom Lastig mogelijk om jouw feest of partij te vieren. Dit kan ook besloten als dit gewenst is. Er kan veel en wij informeren je graag over de mogelijkheden hiervoor.

Wat kost het?

Voor het besloten vieren (en dus alleen toegankelijk voor genodigden) van jouw feest of partij bij Lunchroom Lastig vragen wij geen huur of vergoeding voor de ruimte. Maar omdat wij de deuren voor publiek zullen sluiten vragen wij wel om een minimale uitgave per uur. Uiteraard zullen wij afhankelijk van het verwachtte aantal genodigden een inschatting maken van het benodigde personeel. Ook hiervoor vragen wij geen vergoeding, ook deze kosten zitten verwerkt in de minimale uitgave per uur.

De minimale uitgave per uur is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je het feest wilt geven. Zo zullen de kosten hoger liggen op zaterdagen en avonden dan op bijvoorbeeld een zondag overdag.

De minimale uitgaven liggen meestal tussen de €150,- en €250 per uur. Afhankelijk van verschillende factoren.

Voor wie? 
Eigenlijk kan iedereen een feest of partij bij Lunchroom Lastig vieren. De locatie is in het bijzonder geschikt voor (verjaardags) borrels, verjaardagen, kinderverjaardagen, zakelijke borrels en baby-showers. Wij kunnen echter niet tot diep in de nacht (harde) muziek draaien.

Meer informatie:

info@lunchroomlastig.nl , 020-3541676 of via het contactformulier