Feest, borrel of partij bij Lastig

Verjaardag van je kind, borrel met vrienden of collega’s, je eigen verjaardag?
Bij Lunchroom Lastig is het mogelijk dit te vieren in een huiselijke ongedwongen sfeer. Voor de kinderen is er een grote stoep om op te spelen, en natuurlijk de befaamde game-room beneden.

Lunchroom Lastig kan ruimte reserveren en in het geval van grotere groepen zelfs de toegang besloten houden. Loop even binnen of neem even contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer kan ik Lastig afhuren voor een besloten feest?
De meest gebruikelijke dagen en tijden om besloten een feest of partij te vieren bij Lunchroom Lastig zijn de vrijdagavond en de zondagmiddag. Afhankelijk van de gewenste dag en het tijdstip kan er een passende offerte worden gemaakt. Het spreekt voor zich dat op drukkere dagen en tijden het ‘afhuren’ van Lastig meer kosten met zich mee brengt dan op de rustigere dagen en tijden.

Vrijdagavond open voor een verjaardag of borrel.
Lastig kan op maat een voorstel doen voor een feest of een borrel. Met name de zondagen en de vrijdagavonden zijn hier voor geschikt. De gehele ruimte kan in dit geval besloten voor jouw feest worden gehouden, uiteraard tegen bepaalde voorwaarden zoals het aantal mensen en de verwachtte uitgaven.

Er kan rekening gehouden worden met wensen van de organisator en de gasten. Zo kan er speciaal voor de gelegenheid worden ingekocht. Denk aan bijvoorbeeld hapjes, gerechten en bepaalde dranken. Er is veel mogelijk!

Interesse en nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!